Messi guia el Barça cap al títol

En aquesta nova jornada, el Barça ha rebut al Leganés, equip que venia amb la intenció d’evitar a entrar a la zona de permanència. Però el Barça de Valverde va tornar a obrir el pot de les seves millors essències i, un cop més, Messi va tenir prou ell sol per deixar els 3 punts a casa. L’argentí va iniciar el caseller marcant 2 gols en els minuts 27 i 32, i va donar el cop de gràcia amb el tercer, al 87. Abans, El Zhar havia donat emoció al resultat amb l’únic gol dels visitants.

Després d’aquesta nova victòria, els blaugrana ja no només estan més a prop del títol de lliga, sinó que a més tornen a fer història igualant el rècord de la Reial Societat de l’any 1980, que va arribar als 38 partits invictes. La propera jornada el Barça pot superar aquest rècord. Un fet que bé mereix una lliga.

Un Barça de rècord

Cada vegada ens quedem sense elogis per a un Barça que no té límit, que guanya els seus partits pràcticament de memòria, i més tenint a un Lionel Messi que sol fer fàcil el que sembla impossible. Però també és mèrit d’una plantilla de qualitat que ambiciona qualsevol rècord que se’ls posi a tir.

A hores d’ara, ja ningú dubta que el camí cap al títol de Lliga està cada vegada més aplanat amb Leo Messi de guia. Encara no s’ha guanyat res, però ja sigui exhibint-se, sense brillantor o fins i tot acabant demanant l’hora, el Barça segueix aspirant a la triple corona (Lliga, Copa i Champions).

Passaport a semifinals

Aquesta nit tenim cita obligada a la màxima competició europea. Tot i tenir el “passaport” per a les semifinals pràcticament a la butxaca, el xoc enfront de la Roma no té perquè ser un mer tràmit. Tot el contrari. Viurem una d’aquelles nits glorioses de Champions. Els italians que dirigeix ​​Di Francesco no volen ser una comparsa i faran el possible per no semblar un rival assequible.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish