Aquest Barça ens agrada

Després de l’arrencada de la temporada, i només cal veure els primers resultats, es preveu que els títols cauran com fruita madura. Si bé és cert que no es guanyen al mes de setembre ni d’octubre, cal tenir-los en compte per quan arribi la segona volta.

L’arribada d’Ernesto Valverde a l’equip blaugrana no ha pogut ser més encertada i la seva formula està funcionant a passos de gegant. La clau de tot això està en que ja no depenen d’un “trident” si no del que aporta tota la plantilla.

Els nous fitxatges si funcionen

En aquest apartat podem dir que Robert Fernández ha complert ―i amb escreix― amb el que s’esperava, i tot i el que falta per arribar al proper mercat d’hivern, (Countinho, actual jugador del Liverpool). Però de moment, els que han arribat estan donant el que s’espera d’ells.

Nelson Semedo, procedent del Benfica, està sent la “fortalesa” que li feia falta a l’eix de la primera línia defensiva. La tornada del jugador del planter Gerard Deulofeu també està sent fonamental en l’atac, mentre que Dembélé espera el seu moment quan surti de la lesió de tres mesos que va patir.

L’arribada de Paulinho s’està convertint en el gran descobriment del Barça. Tot i no ser un “killer” natural i als seus 29 anys, ja ha demostrat que es pot comptar amb ell per aquells partits que costen de desencallar. Així doncs, els nous fitxatges sí funcionen (cosa que dels anteriors no es pot dir el mateix).

Aquest és el camí a seguir

Segurament no tardaran a arribar les “corbes perilloses” del que queda per disputar, però de moment aquest és el camí a seguir. I l’important és anar partit a partit.

En el que sí estem d’acord és en que aquest Barça ens agrada, i nosaltres els aficionats seguirem sent el “jugador número12”; els mateixos que fem el “més que un club”.

+ posts

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *