Ara és el moment de l’Atlètic de Madrid

La màxima competició europea, la Champions League, està arribant al punt més crucial de la temporada, i les boles del sorteig de les semifinals han volgut que es disputin un bitllet a la final el Reial Madrid de Zidane i l’Atlètic de Simeone.

És evident que entre merengues i matalassers tindrem un equip espanyol que es disputi l’anhelada Copa d’Europa. Amb el record de l’última final entre tots dos, els del riu Manzanares no obliden i per tant els tindran ganes.

Potser per això arribo a la conclusió que ara és el moment de l’Atlètic de Madrid, però sense treure-li mereixement als blancs, i tant la Juventus com el Mònaco podrien ser el rival a batre a la final.

Ja no només és pel seu joc ni per la seva gran capacitat de superació, si hi ha alguna cosa que els ha fet ser-hi és el treball en equip que els permet tirar endavant partit a partit.

És clar que el “Cholo” Simeone ha fet una plantilla al seu estil i semblança, i tots sabem que el tècnic argentí sempre ha estat des de la seva etapa de jugador un guerrer nat que no s’arrugava davant ningú. I com a tal, tots els seus homes des del primer fins a l’últim també ho donen tot en cada partit, i si han de suar la samarreta, la suen.

Jo estic amb ells i igual que la seva afició penso que els “indis” estan preparats per fer més gran la seva història recent. I seria el millor homenatge de comiat de l’estadi Vicente Calderón. Passi el que passi, tant Neptú com la deessa Cibeles vestiran els carrers de la capital madrilenya amb els seus colors.

+ posts

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *