Aquesta selecció espanyola sí que il·lusiona

Dins del futbol espanyol, si podem estar orgullosos d’alguna cosa, és de tenir al millor combinat que de moment està demostrant que pot fer més gran la seva història recent.

I aquí estan els números que ho demostren. Abans de l’arribada de Julen Lopetegui a la banqueta de “la Roja” ha tingut uns antecessors que ens han portat a la glòria i aquí estan els seus noms: Luís Aragonés (el savi d’Hortaleza) i Vicente Del Bosque.

Després de l’última victòria en l’amistós contra França, la selecció espanyola segueix invicta des de l’arribada de Lopetegui, amb sis partits guanyats, dos empats i cap derrota de moment.

Lopetegui ha aconseguit un combinat més jove, més fresc i el més important: amb saba nova que utilitzarà per aconseguir el pròxim Mundial de Rússia 2018.

El que sí és segur que la resta de seleccions no ho posaran fàcil per a això, però la selecció compta amb jugadors que demostren dedicació i que suaran la samarreta nacional. De moment, aquesta selecció espanyola sí que il·lusiona.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *