Els que van aconseguir la remuntada es queden empanats

En el nostre futbol pot passar de tot i de la mateixa manera que t’ho dóna tot, t’ho treu. O fins i tot com en una muntanya russa: ara ets a dalt i al moment et topes amb la realitat i no pots evitar la baixada. Això és el que li ha pogut passar al Barça de Luis Enrique.

Es poden buscar moltes hipòtesis però caldria donar amb la clau. L’equip blaugrana arribava a Riazor després d’haver fet possible l’impossible davant del PSG i amb la intenció de mantenir la ratxa de victòries de les últimes setmanes.

El miracle es converteix en “empanada gallega”

Fent referència al que ha estat el partit, al final no va sortir com s’esperava. El nou Deportivo de la Corunya de Pepe Mel ha sabut portar el Barça de Luis Enrique fins al límit de les seves forces.

El primer a inaugurar el marcador seria Joselu que marcaria al minut 40 de la primera meitat. L’uruguaià Luis Suarez reiniciava el segon temps aconseguint l’empat al 46. Però en el 74, Bergantiños remataria la feina. La resta dels minuts restants fins a la conclusió de la disputa hauria ocasions per les dues parts.

Després d’aquesta derrota podríem dir que el miracle es converteix en “empanada gallega”. Els que van aconseguir la remuntada es van quedar arrebossats. En certa manera encara queda molta lliga però amb entrebancs com aquest, el camí que ens porta al títol de Lliga està ple de sots.

Ara toca aixecar-se amb la mirada al capdavant

Sense temps de caure en derrotismes, i ni molt menys lamentacions pel que ha passat, cal seguir endavant, i el proper cap de setmana el Barça rep a un València que continua estant lluny de la seva millor forma però que sempre sap que tecla tocar per desactivar la maquinària blaugrana.

Fins que arribi aquest altre “xoc de trens” els jugadors blaugrana tenen tota aquesta setmana per esmenar el que es va perdre a Riazor. Ells saben que la confiança del bon aficionat la tenen segura, tot i que en cas de derrota ens solem desencantar; però amb l’esperança d’aconseguir el “triplet” (Copa, Lliga i Champions).

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish