El Barça torna al bon camí

Segurament tot el que havíem vist durant les últimes setmanes a Can Barça havia despertat molts dubtes de joc i resultats, com es va veure en l’empat amb el Vilareal de la jornada anterior o bé en l’anada de la Copa del Rei contra l’Athletic de Bilbao. Però aquest Barça segueix demostrant que davant les adversitats es creix. Prova d’això va ser l’exhibició davant “els lleons” d’Ernesto Valverde d’aquest dimecres passat i la victòria contra Las Palmas de dissabte (5-0).

Maneta a les Palmes

En aquesta ocasió tocava jugar en horari de la sobretaula i podem dir que els blaugrana estaven molt desperts i se’ls notava la “sobredosi” de moral amb la qual esperaven la visita dels “canaris”. El primer a inaugurar el marcador va ser Luis Suarez, que marcaria al minut 13 de la primera meitat. Al segon temps li seguiria Messi per partida doble al 52 i al 57. Ara Turan se’ls uniria a la festa al minut 59, i Aleix Vidal completaria la maneta al 79.

Amb aquesta balsàmica golejada els blaugrana certifiquen la millora que tots esperàvem. Per això, podem dir que el Barça torna al bon camí. Els jugadors de Quique Setien ho han patit en les seves pròpies carns ja que s’han vist superat per totes bandes.

Rumb als títols

Ara és quan el Barça hauria de mantenir la ratxa de bons resultats perquè estem arribant a l’equador del campionat de lliga i és quan cada disputa és decisiva de cara al títol de campió. Quan això passi, aquí estarem el denominat “jugador número 12” de les grades del Camp Nou. És a dir, la millor afició del món que farem el que no està escrit per compartir amb ells els títols aconseguits.

Fins llavors queda molt per fer i sabem que són capaços de tot perquè segueixen vius en les tres competicions: Lliga, Copa i Champions. És evident que no serà fàcil i que no tenen més marge d’error. Segurament perdran algun que altre partit (o no), però només ells saben com posar-hi remei.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish