La cinquena victòria consecutiva es resisteix

Després dels compromisos de les seleccions, hem tornat a la normalitat amb una jornada en què al principi el Barça de Luis Enrique tenia l’ocasió d’aconseguir el liderat del campionat nacional. Per a això, havien de vèncer el seu partit davant l’equip malagueny que dirigeix ​​Juande Ramos. I això que ho van intentar en una tarda que prometia una d’aquestes golejades que en algunes ocasions ens tenen acostumats.

La crònica del partit

Durant els primers 45 minuts de l’enfrontament, bé podríem dir que els jugadors blaugrana estaven dormint la migdiada. Fins i tot el més fàcil hauria estat justificar-se amb el Virus FIFA. Pel que fa al Màlaga, ja sabien al que venien i l’empat els afavoreix.

Ja en el segon temps, el caseller seguia estant igual; però l’equip blaugrana havia millorat, fins al punt de dominar la situació i generar moltes més ocasions. Però al final es va acabar topant contra el “mur” andalús i d’aquesta manera, deixaria escapar dos punts de Can Barça. I amb aquests ja van 7 perduts.

La prèvia abans del clàssic

Després de les ultimes disputes guanyades i després d’aquest empat sense gols arribem a una conclusió: que la cinquena victòria consecutiva es resisteix a dues jornades del clàssic. El que tenien planejat des del principi ja no pot ser. Volien tenir una victòria assegurada abans del Barça-Madrid.

Volem pensar que sabran sobreposar-se a aquesta ensopegada, i a partir d’aquí tornar pel mateix camí que portaven abans d’haver arribat a aquest partit.

Amb el Barça vs R. Madrid a l’horitzó, els blaugrana tenen altres compromisos importants durant la setmana: el Celtic, a la Champions League, el dimecres; i la Reial Societat, el pròxim cap de setmana, en lliga.

Fins llavors tenen aquests dies per veure els vídeos del que han jugat amb l’objectiu de no repetir errors perquè el pròxim dia 3 de desembre no falli res. I si pot ser, que estiguin només els millors.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish