Lopetegui, el fitxatge de l’estiu de “La Roja”

Mentre que aquells jugadors de renom que puguin il·lusionar les seves aficions es fan de pregar, Ángel María Villar, màxim mandatari de la Federació Espanyola de Futbol, ​​s’ha tret de la màniga al nou seleccionador del combinat nacional.

Quan alguns apostaven pel qual tenia més opcions, com era Joaquín Caparros, al final l’elegit ha estat per a sorpresa de tots Julen Lopetegui; el fitxatge de l’estiu de “La Roja”.

El tècnic guipuscoà de 49 anys pren el comandament de la nau, amb la missió de tornar al camí de la glòria. Malgrat que alguns es pregunten si és el més idoni.

Carta de presentació

Com a futbolista es va formar a la Reial Societat. El Logroñés, el F.C. Barcelona i el Rayo Vallecano van ser altres dels seus equips.

En 2003 va passar de jugador a entrenador del Rayo Vallecano. El 2008 va fitxar pel Real Madrid Castella, l’equip B de la Casa Blanca, i el 2014; pel Porto.

Amb Espanya va ser seleccionador de les categories inferiors de 2009 a 2014. És evident que en aquesta ocasió té el major repte de la seva vida. Per això, té a la seva disposició els millors jugadors d’Espanya.

Sense oblidar també que comptarà amb el suport de la millor afició del món, que tant pregona amb el clam que el caracteritza i demostra la seva passió per “La Roja” per bandera.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *