Piqué, de xiulat a ovacionat

Les emocions no han trigat a esclatar després d’una espectacular festa inaugural amb magnificència i amb la torre Eiffel engalanada per a l’ocasió.

Com no podia ser d’altra manera, els primers partits estan sent les millors atraccions d’aquesta Eurocopa. Aquest és el cas del debut de la selecció espanyola davant de la República Txeca que es disputava aquest dilluns i que va concloure amb victòria de la Roja.

La veritat és que el partit ha estat una mica agònic durant bona part del primer temps i part del segon. Podríem dir que el jugador Gerard Piqué ha acabat salvant els mobles en l’inici de l’Eurocopa d’Espanya amb un gol de cap al minut 87.

Amb aquest gol, que dóna els tres primers punts a la selecció, estem segurs que Piqué farà callar els xiulets i els canviarà per ovacions.

L’Eurocopa ja està en marxa! Ara comença l’espectacle fins al proper 10 de Juliol que serà quan es disputi la final.

Seguirem gaudint ja no només dels millors enfrontaments, sinó també de tots els al·licients que fan d’aquest torneig el major espectacle del nostre futbol actual. I això és el que fa que ningú se’l vulgui perdre.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish