Les dues cares d’una mateixa jornada

Mentre que als voltants del Bernabéu segueixen comptant els seus partits per victòries, convertint-se així una setmana més en un líder imbatible, a can Barça no poden dir el mateix.

Després de quatre victòries consecutives arribaven a Getafe amb la intenció d’aconseguir un cinquè triomf en el campionat nacional, va resultar que s’han trobat amb un adversari que ha sabut estar al seu lloc.

El Barça de Luis Enrique acabo la trobada amb el mateix resultat de l’inici amb el qual han tret un empat, que a priori un punt sempre va bé si no fos perquè no ha estat suficient, ja que els allunya del liderat.

No volem pensar que el vist en el partit de Champions només sigui fruit d’un dia d’inspiració de la plantilla, perquè el club no deu dependre del seu trident Messi-Neymar-Suarez, en el dia que falta un, perquè abans o després també poden fallar.

Per sort per a la seva afició un mal partit igual que un mal dia el pot tenir qualsevol i només l’entrenador asturià sap tocar la tecla per tornar pel mateix camí, i davant el Còrdova en la pròxima jornada tindran una nova ocasió.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *