ELS GEGANTS D’OLESA DE BONESVALLS FAN 30 ANYS

Per primer cop vaig portar un gegant, la Joana.  Ho vaig fer a la sortida a Olesa de Bonesvalls  i amb la colla dels geganters de Sarrià. Va ser una sortida molt maca, a la qual van participar moltes altres colles d’arreu de Catalunya per celebrar els trenta anys dels gegants d’Olesa de Bonesvalls.

Per agafar forces, que em van fer falta, vàrem esmorzar embotits, molts bons, i galetes. Va ser una jornada per recordar. Enseguida va començar la cercavila pels carrers del poble. Com s’acostuma fer, totes les colles vàrem acabar la festa amb un ball.

La Joana, un debut de cartró pedra 

Per a mi ha estat el primer cop que he portat un gegant no adaptat, la “Joana”. Va ser una primera experiència positiva i molt emocionant. 

Ara el pròxim objectiu serà portar el Gervasi i la Laieta, però aquests seran més difícil de portar perquè tots dos pesen molt.

Anar amb la colla gegantera de Sarrià és molt bonic, sempre passes una bona estona, amb ells i elles, a l’hora que també coneixes nous indrets de Catalunya.

Anar sumant

M’agrada molt i em fa il·lusió estar amb la colla gegantera de Sarrià molts anys més, perquè és molt bonic conèixer gent i fer molts amics.

La cultura popular suma i està més viva que mai!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish