L’ATLÉTICO S’AFERRA A LA LLIGA

L’Atlético de Simeone va haver de patir per aconseguir els tres punts davant l’Elx (0-1). Amb aquest resultat segueix mantenint el liderat a les portes de el partit decisiu contra el Barça d’aquest cap de setmana.

L’Elx, el cuer de primera, els hi va posar molt difícil als matalassers que, encara que es van avançar amb un matiner gol de Llorente en el minut 23 de la primera part, van haver de suar la samarreta per conservar el liderat.

Durant la segona meitat el conjunt del Cholo no va tenir el dia i no aprofito les seves oportunitats entre els tres pals.

Salvats per un pal

En els últims compassos, el partit es va complicar per als indis. L’àrbitre va xiular un dubtós penal a favor dels locals que va acabar estavellant-se al pal, convertint-se en la salvació per a l’Atlético.

Aquesta nova victòria els situa amb mes avantatge en la classificació de la lliga, però, tot i així, els deixa la sensació d’haver patit més del compte.

La lliga, ben roent

Amb aquests nous tres punts, l’Atlético de Madrid es veu més a prop de la conquesta de la lliga, però evidentment, tant madridistes com blaugranes encara no han tirat la tovallola ni tenen intenció de fer-ho. Aquest cap de setmana la lliga es decideix en un doble xoc de trens que enfrontarà el Barça i a l’Atlètic de Madrid i, per l’altre costat, Reial Madrid i Sevilla.

Aquest final de lliga ens deixarà emocions fins a l’últim sospir. Els equips que encapçalen la classificació (Atlètic, R. Madrid, Barça i Sevilla) ho estan donant tot. Amb un desenllaç així, qui s’ho vol perdre? Jo estic segur que no.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish