Un vermut molt profitós

Aquest dissabte vaig acabar les pràctiques de ràdio al programa “El Vermut de Llucià Ferrer” a Ràdio Flaixbac. El programa es feia des de l’hotel Edition de Barcelona.

Començàvem a les onze del matí preparant el vermut. A continuació es feia la reunió de grup, on es parlava de les tasques de cadascú. Jo era l’últim en sortir en antena, on explicava les tres noticies que per mi  eren les més importants de la setmana.

El programa començava a les dotze del migdia. Llucià Ferrer presentava el programa. El primer convidat era un famós. Per exemple, un dia va venir Miki Nuñez d’OT.

A continuació, la Rebeca Rodríguez parlava sobre el més destacat de la setmana a la televisió. Per la seva part, Arnau Marco parlava de vins. Un altre tema eren les sèries i els videojocs, ho portava Nil Rurell.

Una altra secció era la del cor a càrrec de la Laura Fa. Després el tema dels esports conduït per Ángel Pérez i, finalment, jo tancava el programa amb les tres noticies de la setmana.

També col·laboraven Xènia Roset, que feia les preguntes al públic. Marc Orozco m’ajudava a preparar les taules, i també hi havia Marc Grifo, que era el fotògraf.

Curs d’auxiliar de ràdio

Aquestes pràctiques les vaig poder fer gràcies al curs d’auxiliar de ràdio i comunicació que organitzen la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. El professor era el Francesc Ponsa, un gran professor.

Vull agrair a Llucià Ferrer i a tot l’equip, també a la FCSD, l’oportunitat d’haver fet aquestes pràctiques. Ha sigut una gran experiència. Espero tornar a repetir aviat.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish