Lluc Valls

Lluc Valls

Redactor. “EXIT21 em pot ajudar a ser millor escriptor i a valorar a les persones amb la síndrome de Down. També em pot ajudar a conèixer gent i a inspirar-me quan escric.

EXIT21 pot ajudar a que la societat es doni compte que les persones amb alguna dificultat poden fer les mateixes coses o millor que les persones que no tenen dificultats. També a que ens valorin mes a les persones amb discapacitat o SD i que vegin que podem fer moltes coses molt diferents. Pot ajudar a que es valori a una persona igual que una persona que no te discapacitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>