katyp

Katy Trias

Directora General de la Fundació Catalana Síndrome de Down

“Èxit21 és una oportunitat més per a que les persones amb dis-CAPACITAT intel·lectual puguin mostrar no només allò que poden fer, sinó també els valors que tenen, les seves il·lusions i els seus reptes de futur. En la nostra societat hi ha lloc per a tots; això ha de ser una realitat. Som un conjunt de persones, no unes que decideixen sobre les altres. Personament estic convençuda que aquest blog em permetrà seguir aprenent coses i coneixent persones molt interessants”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>