internet

La meva experiència amb Internet


Ja fa uns anys que veient a companys i germans que tenen Internet em va cridar l’atenció i en vaig voler aprendre a navergar-hi .

Al principi ho veía fácil, bé com si fos un mòbil però més gran. Llavors,  vaig tenir l’idea de comprar-me’n un i d’anar practicant i així ho vaig fer. També vaig fer-ho perquè la meva doctora m’ho va recomanar per anar fent exercicis i treballs per a mantenir la memoria.

Així que ara tinc Facebook i Messenger. En les dues hi tinc amics, germans I altres persones que he anat coneixent.

 

 

Montse Garcia en nom del Grup d’Autogestors “Benvinguts a casa”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>